Vezető BioPharma vállalat

A Bristol-Myers Squibb egy nemzetközi BioPharma vállalat, amely küldetésének tekinti, hogy olyan innovatív gyógyszereket fedezzen fel, fejlesszen ki és tegyen eléretővé, amelyek súlyos betegségek legyőzésében segíti az embereket.

Gyógyszereink millióknak segítenek világszerte az olyan betegségek elleni küzdelemben, mint például a rák, szív-érrendszeri betegségek, hepatitisz B, HIV/AIDS, reumatoid artritisz és különböző pszichiátriai rendellenességek.

A Bristol-Myers Squibb BioPharma stratégiája egyedülálló módon ötvözi a meghatározó gyógyszeripari vállalatokra jellemző lehetőségeket és forrásokat a biotechnológiai vállalatokra jellemző vállalkozó szellemmel és agilitással. Ezzel a stratégiával ügyfeleink igényeire összpontosítunk, maximális prioritásként kezelve a termékfejlesztés felgyorsítását, az értékesítés növelését és a költségek folyamatos irányítás alatt tartását.

A stratégia működik. Az elmúlt években a részvényeseink felé teljesített kifizetések, az osztalékokat is beleértve, az iparág legjobbjai közé tartoztak. Jobb teljesítményt nyújtottunk, mint a legtöbb nagy gyógyszeripari cég, diverzifikált vállalat és tisztán biotechnológiával foglalkozó vállalat. Tükrözve hosszú távú elkötelezettségünket a részvényeseinknek nyújtott értékekkel kapcsolatban, vállalatunk több mint 300 egymást követő negyedévben fizetett osztalékot a részvényeseknek.

Az elmúlt 7 évben 12 új gyógyszert tettünk elérhetővé a betegek számára.

K+F részlegünket az iparág leproduktívabbjai között tartják számon. Az innovatív szövetségek, együttműködések és akvizíciók által jellemzett üzletfejlesztési stratégiánk tovább javítja belső adottságainkat. Tranzakcióink teljes skálája magában foglalja a fő betegségterületeinket, valamint azokat az új területeket, amelyek érdeklődésünk középpontjába kerültek, mint például a genetikailag meghatározott betegségek és a fibrotikus betegségek.

Küldetésünk szem előtt tartása azt is jelenti, hogy dolgozunk azon, hogy biztosítsuk a betegek számára az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést. Olyan állami/magán társulásokon keresztül küzdünk ezen célunkért, mint például a SECURE THE FUTURE (BIZTOSÍTSUK A JÖVŐT) elnevezésű, 150 millió USD értékű, rekordméretű program, amely segít szembeszállni a HIV/AIDS jelentette veszéllyel Afrikában. Ezen felül a betegtámogató programjainkon keresztül ingyenesen biztosítunk gyógyszereket olyan jogosult betegeknek az USA-ban, akik nehéz anyagi helyzetben vannak.

Az innováció elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresen hajtsuk végre a BioPharma stratégiánkat. Ezt az innovációt tovább fokozza a változatos munkaerő és a befogadó közösség. A Bristol-Myers Squibb cégcsoportot évről-évre a női vezetők és dolgozó anyák számára egyik legjobb vállalatként ismerik el. Az Emberi Jogok Alapítványának Vállalati Esélyegyenlőségi Indexe négy egymást követő évben is kiváló minősítéssel ismerte el tevékenységünket.

Természeti erőforrásaink megóvása szintén az egyik fő elkötelezettségünk.Vállalatunk világszerte számos létesítményében integrálja az átfogó energiagazdálkodást, a szennyezéskontrollt és más olyan gyakorlati eljárásokat, amelyek csökkentik a környezeti hatásokat. A Bristol-Myers Squibbet a fenntartható fejlődést kiemelkedően szem előtt tartó vállalatként ismerik el.

Végezetül elmondhatjuk, hogy vezető BioPharma vállalatként elért sikerünk abban mérendő, hogy milyen változást hozunk a betegek életében

 
 

Fontos tények

A Bristol-Myers Squibb-ről, vezetőségünkről, üzletpolitikánkról és termékeinkről