Klinikai vizsgálatok

A Bristol-Myers Squibb 2015-ben 4,04 milliárd dollárt fordított kutatás-fejlesztésre, új gyógyszerek felfedezésére és kifejlesztésére.


VIZSGÁLATKERESŐ (USA)

Az elmúlt néhány évben több új készítményt törzskönyveztettünk és kezdtünk forgalmazni az arra rászoruló betegek számára, így többek között a reumás ízületi gyulladás, a hepatitis B, a daganatos megbetegedések, a HIV/AIDS és a cukorbetegség kezelésére szolgáló gyógyszereket. Emellett termékpalettánkat folyamatosan bővítjük. Jelenleg körülbelül 55 vizsgálati készítmény fejlesztésén dolgozunk, melynek mintegy fele biológiai készítmény. Alábbiakban soroljuk fel a kiemelt figyelmet élvező betegségcsoportokat:

  • Immuno-onkológia
  • Daganatos betegségek
  • Immunológia
  • Fibrotikus betegségek
  • Genetikailag meghatározott betegségek

A tudomány szellemében elkötelezettek vagyunk, hogy megosszuk betegeinkkel, az orvosi és kutató közösségekkel, a médiával,a törvényalkotókkal és a laikus közönséggel klinikai vizsgálatainkkal kapcsolatos információinkat és adatainkat összhangban az Egyesült Államok és az európai gyógyszerészeti szövetségek (PhRMA és EFPIA) által kiadott Principles for Responsible Clinical Trial Data Sharing(Principles) dokumentummal, mely támogatja a betegek magánéletének és a betegtájékoztatás és beleegyező nyilatkozat védelmét, tiszteletben tartja a nemzeti törzskönyvezési rendszerek integritását és fenntartja az orvosbiológiai kutatásokra irányuló ösztönzőket.